Tento nůž, vyrobený z oceli, je nejen trvanlivý a odolný, ale také skvěle padne do ruky, díky rukojeti, která je také vyrobena z oceli. Důležité je, že nůž nemá žádné nýty ani spoje, což zvyšuje jeho odolnost a zajišťuje hladký a přesný řez. Kuchaři používají tento typ nože pro různé typy kuchyňských prací, jeho extrémně ostrá a odolná čepel vám umožní snadno řezat a krájet jak maso tak zeleninu či bylinky. Mnoho lidí oceňuje nůž Santoku při své každodenní práci mimo jiné díky profilovaným drážkám, které zabraňují přichycení jídla k čepeli při krájení.
Takový nůž ocení nejen profesionální kuchaři, ale jeho jedinečných vlastností mohou využít i kuchařští amatéři. Kuchyňská práce se díky němu stane rychlejší, efektivnější a především bezpečnější. Pokud jde o péči, tento nůž se snadno udržuje v čistotě, stačí jej omýt v teplé mýdlové vodě a důkladně osušit ručníkem. Aby čepel zůstala ostrá, pravidelně ji bruste na speciálním brusném kameni. Do takového kuchyňského kuchařského nože se vyplatí investovat, protože je to nástroj, který bude sloužit mnoho let a umožní přesnou a bezpečnou kuchyňskou práci.
Polská značka je na trhu známá již řadu let a nyní se těší velké důvěře zákazníků, kteří si mezi navrhovanými kolekcemi najdou nejen příbory či nádobí, ale také pánve, hrnce a další kuchyňské doplňky za dobrou cenu.
Kontaktujte nás telefonicky
v pracovní dny
(v hod.: 8.00-16.00)
+420 777 804 636
E-mail: [email protected]